Kako organizovati mali stan

kako srediti mali stan

Saveta za uređenje malog apartmana

Obojite zidove belom bojom
enterijer

Dodajte kapljicu boje kao detalj

enterijer

Koristite običan prostor za skladištenje

enterijer

Koristite višenamenski namještaj

enterijer

Pričvrstite zidne police za knjige
Koristite plafonsko osvetljenje
Koristite šipku za viseće stvari

enterijer

Ne instalirajte drugu vrstu podova u svaki prostor u vašem domu; koristiti isti tip podnih obloga. Ovo će stvoriti izgled koji veže jednu sobu u drugu, dajući vam iluziju da imate više prostora.

POSTAVLJATI DIJAGONALNO PODOVE

Polaganje poda dijagonalno preko prostorije čini da izgleda veće. Ovo pravilo važi za tvrdo drvo, kamen, pločice ili laminat.

KORISTITE TAMNIJE DRVO 

Tamno obojeni drveni podovi će učiniti vaš prostor većim ako ga uparite sa pravom bojom zida. I tamni, veći drveni pod će učiniti vaš mali prostor fantastičnim! Hladne boje se povlače i tople boje napreduju, zato se pobrinite da odaberete cool boje za zidove, plafon, ukrasne letve i letvice. Prava kombinacija tamnih i hladnih boja može učiniti da se svaka soba proširi pred vašim očima

enterijer
Možda nećete moći da povećate veličinu male prostorije, ali možete lako da prevarite oko sa nekoliko trikova koji podlogu čine da prostor izgleda veći. Pro-Art ima rešenje za vas da se vaša kuća oseća kao dom. Razgovarajte s nekim od naših iskusnih profesionalaca da biste saznali kako možete uljepšati svoj dom.  Takodje pogledajte nase nekretnie i projekte kuca, projekte zgrada, projekte enterijera itd.