ko smo mi ?

NASA MISIJA

” Mi ne nasleđujemo Zemlju od svojih predaka, mi je pozajmljujemo od svoje dece “

Osnovna delatnost preduzeća PRO-ART je investiranje u oblast građevinarstva (projektovanje i izgradnja novih stambeno – poslovnih objekata, kao i prodaja završenih stambenih i poslovnih prostora po sistemu “Ključ u ruke”. Nas cilj je da projektujemo energetsko efikasne objekte.  Od niskoenergetskih pa sve do pasivnih kuca.

 

25 godina iskustva

Početna metodologija koju primenjuje preduzeće PRO-ART kod svakog dizajna je jednostavna potreba za istraživanjem. Svaki postojeći kontekst ima svoja strukturalna i volumetrijska načela koja moraju biti shvaćena i poštovana. Ponekad je samo minimalna intervencija dovoljna da otkrije kvalitet i karakter postojeće lokacije. Naša dizajnerska namera je da kombinujemo novo sa starim na neočekivan način, čineći arhitekturu odjednom poznatom i jedinstvenom. Zainteresovani smo za projekte različitih razmera – od malih enterijera do urbanih planova – i radujemo se svakom novom izazovu.

čime se bavimo

Onovna delatnost preduzeća je investiranje u oblast građevinarstva (projektovanje i izgradnja novih stambeno – poslovnih objekata, kao i prodaja završenih stambenih i poslovnih prostora po sistemu “Ključ u ruke”, više pogledati na Nekretnine Paracin). 

Osim toga firma Pro-Art se bavi i sledećim delatnostima :

Za obavljanje ovih poslova preduzeće Pro-Art raspolaže sopstvenim projektantskim biroom, stalnom ekipom zaposlenih, raznih stručnosti i kvalifikacija, potrebnom opremom, mehanizacijom, pogonima i prevoznim sredstvima.

Bliska i otvorena saradnja sa komitentima je uvek bila glavna karakteristika i važan adut Pro-Art poslovanja.

Direktan dijalog, sa ciljem da se od početka razumeju očekivanja klijenata u svim segmenatima, pomaže nam da uvek obezbedimo adekvatne informacije i pružimo klijentu vrhunsku uslugu.

Kao odgovor na specifičan zahtev klijenta trudimo se da uvek ponudimo nekoliko rešenja i na taj način pomognemo da se na najbolji način usaglase trenutne želje i mogućnosti.

Važan deo poslovne politike firme Pro-Art Paraćin je upotreba visokokvalitetnih resursa ( licenciranih softvera za izradu projekata, 3d prikaza enterijera i eksterijera, primena visokokvalitetnih materijala i komponenti u Pro-Art zgradama) , poštovanje rokova i poštovanje dogovora i aktivno unapređivanje obezbeđenog kvaliteta u svim segmentima