reference

Reference preduzeća Pro-Art

Pro-Art, preduzece za projektovanje, inženjering i izgradnju osnovano je 19. 02. 1993. godine u Paracinu.

Više od 1000 realizovanih projekata za stambene zgrade, motele, sportske hale, upravne zgrade, auto servise i salone, predstavlja reference Pro-Arta.

Osnovna delatnost preduzeca je investiranje u oblast gradevinarstva (projektovanje i izgradnja novih stambeno – poslovnih objekata, kao i prodaja završenih stambenih i poslovnih prostora po sistemu “Kljuc u ruke”). Osim toga firma Pro-Art se bavi i sledecim delatnostima :

Projektvanje objekata, Izgradnja objekata, Nadzor izgranje objekata, Tehnicki pregledi objekata, Urbanisticko projektovanje, Elaborati energetske effikasnosti …

Preduzece poseduje zakonom propisane licence za projektovanje, urbanizam i izvodenje radova, izdate od strane Inženjerske komore Srbije.

Neke od najreprezentativnijih objekata koje smo projektovali i izgradili možete pogledati na našem sajtu.

Pogledajte stambeno – poslovne objekte koje smo projektovali i izgradili za tržište klikom na Izgradeni objekti. Kao i projekte koje smo izradili za druga pravna i fizicka lica, klikom na Projekti.

Katalog tipskih projekata kuca, koje izraduje preduzece Pro-Art možete pogledati klikom na Projekti kuca. Ukoliko ste zainteresovani za odredenu kucu iz kataloga možete nas kontaktirati preko sajta pro-art.rs ili trojka.rs.

Takode, preporucujemo da pogledate i objekte koje trenutno gradimo klikom na U izgradnji , kao i odmah useljive nekretnine (stanove i poslovni prostor) koje smo izgradili, klikom na Nekretnine Paracin .

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili za dodatne konsultacije, u svakom trenutku nas možete kontaktirati preko naše stranice Kontakt, na broj telefona 035/565-713, na e-mail [email protected] ili [email protected], ili licno dolaskom u prostorije Pro-Art-a na adresi Vojvode Mišica 33/a4 Paracin .