Vila Serenitas

Projekat moderne – Vila Serenitas

Vila Serenitas (spratnosti Podrum+Prizemlje+1Sp)

Tražite savremene i funkcionalne arhitektonske projekte za prijatan porodični život? Naša moderna kuća je idealna opcija za vas!

Naš projekat kuće nudi sve što vam je potrebno za udoban život. 

U podrumskom delu se nalazi garaža kojoj se lako pristupa iz dvorišta. Dnevni prostor je pažljivo dizajniran da zadovolji vaše potrebe. Ulazna zona ima prostor za garderobu i cipelarnik, a tu je i praktičan WC u blizini ulaza.

Naša prelepa i prostrana dnevna soba pruža neodoljiv pogled na prostranu terasu i prelepo dvorište. Ona je povezana sa trpezarijskim prostorom, stvarajući otvorenu i prostranu atmosferu. Kuhinja je odvojena od dnevnog prostora i ima sopstvenu ostavu, kao i manji sto za ručavanje.

Noćni prostor uključuje tri odlične i prostrane spavaće sobe, koje se mogu lako organizovati prema vašim potrebama. Tu su i dva moderna kupatila, koja su elegantno dizajnirana.

Naša kuća ima jednostavan dizajn, ali to ne znači da je manje atraktivna. Naprotiv, njena kompaktna struktura i manja površina spoljnih zidova znače da je potrebna minimalna količina energije za zagrevanje. To čini ovaj objekat energetski efikasnim i ekonomičnim.

Naš projekat moderne kuće može se prilagoditi vašim potrebama i željama. Bilo da vam je potrebna dodatna soba, veća terasa ili posebne karakteristike, mi smo tu da vam pomognemo.

Kada je u pitanju izgradnja modernih kuća, naš tim je stručan i pouzdan. Uvereni smo da će naši projekti kuća zadovoljiti i najzahtevnije ukuse.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našim projektima kuća i mogućnostima za izgradnju moderne kuće koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

O NAMA 

Pro-Art Paraćin

Bruto površina = 200m2