Moderna Kuca - Luksuzna Oaza

Pprelepe, moderna kuća – Luskuzna Oaza

Luksuzna Oaza (spratnosti Podrum+Prizemlje+1Sp)

Ova moderna kuća pruža udobnost i praktičnost svakodnevnog života, uz brojne pogodnosti. Projektovana je sa ciljem da omogući prijatan porodični život i istovremeno bude energetski efikasna i ekonomična.

Kuća ima podzemni deo sa garažom koja je pristupačna direktno iz dvorišta. Ovo omogućava lako parkiranje vozila i olakšava prenošenje tereta između garaže i unutrašnjosti kuće.

Dnevni prostor kuće je osmišljen da pruži udobnost i otvorenost. Ulazni deo kuće ima prostor za garderobu i cipelarnik, što omogućava organizovanje odeće i obuće na praktičan način. Gostinjski toalet je lako dostupan iz ulaznog dela kuće.

Centralni deo dnevnog prostora čini prelepa i prostrana dnevna soba sa izlazom na terasu i dvorište. Ova soba pruža udobnost i pogled na prirodno okruženje. Dnevna soba je povezana sa trpezarijom koja je idealna za porodična okupljanja i zajedničke obroke.

Kuhinja je odvojena od dnevnog prostora i opremljena ostavom za skladištenje namirnica. Tu je i manji stol za ručavanje, što omogućava brze obroke ili opuštenu atmosferu za jutarnju kafu.

Noćni prostor kuće obuhvata tri prostrane spavaće sobe. Sobe imaju dovoljno prostora za organizaciju nameštaja prema individualnim potrebama i željama. Tu su i dva kupatila, što omogućava udobnost i privatnost članova porodice.

Dizajn ove kuće je jednostavan, ali elegantan, što utiče na nisku cenu izgradnje. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i maloj površini spoljnih zidova, za zagrevanje objekta je potrebna veoma mala količina energije. Ovo čini kuću energetski efikasnom i ekonomičnom.

Projekat ove moderne kuće može se prilagoditi prema individualnim potrebama i željama vlasnika. To znači da je moguće izmeniti ili dodati određene elemente kako bi se postigla maksimalna funkcionalnost i udobnost za porodicu koja će tu živeti.

Ukupno gledano, ova moderna kuća pruža savremenu i funkcionalnu arhitekturu idealnu za prijatan porodični život. Sa praktično organizovanim prostorima i mogućnošću prilagođavanja, ova kuća pruža udobnost, estetiku i mogućnost stvaranja doma prilagođenog potrebama porodice.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite više informacija, slobodno se obratite!

Bruto površina = 200m2