REFERENCE

Projektovali smo                                                                                     Izgradili smo 

Reference projektovanje Pro-Art                                       Reference Pro-Art

Pro-Art, preduzeće za projektovanje, inženjering i izgradnju osnovano je 19. 02. 1993. godine u Paraćinu.

Više od 1000 realizovanih projekata za stambene zgrade, motele, sportske hale, upravne zgrade, auto servise i salone, predstavlja reference Pro-Arta.

Osnovna delatnost preduzeća je investiranje u oblast građevinarstva (projektovanje i izgradnja novih stambeno – poslovnih objekata, kao i prodaja završenih stambenih i poslovnih prostora po sistemu “Ključ u ruke”). Osim toga firma Pro-Art se bavi i sledećim delatnostima :

Projektvanje objekata, Izgradnja objekata, Nadzor izgranje objekata, Tehnički pregledi objekata, Urbanističko projektovanje, Elaborati energetske effikasnosti …

Preduzeće poseduje zakonom propisane licence za projektovanje, urbanizam i izvođenje radova, izdate od strane Inženjerske komore Srbije.

Neke od najreprezentativnijih objekata koje smo projektovali i izgradili možete pogledati na našem sajtu.

Pogledajte stambeno – poslovne objekte koje smo projektovali i izgradili za tržište klikom na Izgrađeni objekti. Kao i projekte koje smo izradili za druga pravna i fizička lica, klikom na  Projekti.

Katalog tipskih projekata kuća, koje izrađuje preduzeće Pro-Art možete pogledati klikom na Projekti kuća. Ukoliko ste zainteresovani za određenu kuću iz kataloga možete nas kontaktirati preko sajta pro-art.rs ili trojka.rs.

Takođe, preporučujemo da pogledate i objekte koje trenutno gradimo klikom na U izgradnji , kao i odmah useljive nekretnine (stanove i poslovni prostor) koje smo izgradili, klikom na Nekretnine Paraćin .

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili za dodatne konsultacije, u svakom trenutku nas možete kontaktirati preko naše stranice Kontakt, na broj telefona 035/565-713, na e-mail info@pro-art.rs ili office@pro-art.rs, ili lično dolaskom u prostorije Pro-Art-a na adresi Vojvode Mišića 33/a4 Paraćin .