O NAMA

Pro-Art, preduzeće za projektovanje, inženjering i izgradnju osnovano je 19. 02. 1993. godineO nama u Paraćinu. Osnivači i vlasnici su diplomirani inženjer elektrotehnike Milenko Bogdanović i diplomirani inženjer arhitekture Boban Milivojević. Više od 1000 realizovanih projekata za stambene zgrade, motele, sportske hale, upravne zgrade, auto servise i salone, predstavlja referencu Pro-Arta.

Angažovanjem eminentnih stručnjaka, primenom savremenog licenciranog softvera i posvećujući maksimum vremena svakom klijentu, trudimo se da ostvarimo vrhunski kvalitet i da ispoštujemo sve ugovorene obaveze.

Pogledajte stambeno – poslovne objekte koje smo projektovali i izgradili za tržište klikom na Izgrađeni objekti. Kao i projekte koje smo izradili za druga pravna i fizička lica, klikom na  Projekti.

Katalog projekata kuća, možete pogledati klikom na Projekti kuća.

ČIME SE BAVIMO

Osnovna delatnost preduzeća je investiranje u oblast građevinarstva (projektovanje i izgradnja novih stambeno – poslovnih objekata, kao i prodaja završenih stambenih i poslovnih prostora po sistemu “Ključ u ruke”, više pogledati na Nekretnine Paracin). Osim toga firma Pro-Art se bavi i sledećim delatnostima :

 

• Projektovanje i izgradnja objekatapro art o nama

– Stambeno poslovni objekti
– Stambeni objekti
– Poslovni objekti
– Individualni objekt
– Sportski objekti

• Nadzor izgradnje objekata

• Tehnički pregledi objekata

• Urbanističko projektovanje

– Generalni planovi
– Planovi generalne regulacije
– Planovi detaljne regulacije

• Urbanistički projekti

– Izgradnja
– Parcelacije

Za obavljanje ovih poslova preduzeće Pro-Art raspolaže sopstvenim projektantskim biroom, stalnom ekipom zaposlenih, raznih stručnosti i kvalifikacija, potrebnom opremom, mehanizacijom, pogonima i prevoznim sredstvima.

Preduzeće poseduje zakonom propisane licence za projektovanje, urbanizam i izvođenje radova, izdate od strane Inženjerske komore Srbije.