Pro – Art kontakt

Pro-Art D.O.O
Tel/Fax: 035/565-713, 568-698
Vojvode Mišića 33/A-4 , Paraćin
Kontakt e-mail: info@pro-art.rs
PIB : 101098156
Tekući račun : 170-30009384000-77 Uni Credit Banka

Pro – Art politika poslovanja

Bliska i otvorena saradnja sa komitentima je uvek bila glavna karakteristika i važan adut Pro-Art poslovanja.

Direktan dijalog, sa ciljem da se od početka razumeju očekivanja klijenata u svim segmentima, pomaže nam da uvek obezbedimo adekvatne informacije i pružimo klijentu vrhunsku uslugu.

Kao odgovor na specifičan zahtev klijenta trudimo se da uvek ponudimo nekoliko rešenja i na taj način pomognemo da se na najbolji način usaglase trenutne želje i mogućnosti.

Važan deo poslovne politike firme Pro-Art Paraćin je upotreba visokokvalitetnih resursa ( licenciranih softvera za izradu projekata, 3d prikaza enterijera i eksterijera, primena visokokvalitetnih materijala i komponenti u Pro-Art zgradama) , poštovanje rokova i poštovanje dogovora i aktivno unapređivanje obezbeđenog kvaliteta u svim segmentima.

Zadovoljan kupac je cilj našeg razmišljanja i delovanja.

Pro – Art usluge

Osnovna delatnost preduzeća je investiranje u oblast građevinarstva (projektovanje i izgradnja novih stambeno – poslovnih objekata, kao i prodaja završenih stambenih i poslovnih prostora po sistemu “Ključ u ruke”). Osim toga firma Pro-Art se bavi i sledećim delatnostima :

Projektvanje objekata, Izgradnja objekata, Nadzor izgranje objekata, Thenički pregledi objekata, Urbanističko projektovanje, Elaborati energetske effikasnosti…

Preduzeće poseduje zakonom propisane licence za projektovanje, urbanizam i izvođenje radova, izdate od strane Inženjerske komore Srbije.

 

Naš tim

kontakt Pro-Art

kontakt Pro-Art

 

Pro – Art na mapi

 


Прикажи већу мапу

KONTAKT

Za sve dodatne informacije i besplatne konsultacije možete nas kontaktirati na nekoliko načina:

  • dolaskom u prostorije firme Pro-Art u ul. Vojvode Mišića 33/a4 Paraćin
  • na broj telefona 035/565-713
  • mail-om na office@pro-art.rs
  • ili popunjavanjem formulara ispod

Vaše ime

Vaš E-mail*

Vaša poruka